Секции

18 April 2024 20:43

Динко от Ямбол вилнее в Хисар с едрогърда чернокоса гърла!

Динко от Ямбол явно е изневерявал на предишната си приятелка Деси, тъй като миналата събота е нощувал в четиризвездния луксозен хотел "Хисар" в едноименния град, научи БЛИЦ. Динко е бил придружен от едрогърда чернокоса красавица с вид на танцьорка, пренощували са една нощ в хотела. Той е пристигнал с мерцедеса си.

Освен СПА услугите, които е ползвал, е бил и на бар извън хотела. Динко си е позволил да се държи арогантно с част от хората в града и не спирал да парадира с името си. По време на престоя си в Хисар е спрял да зарежда на местна бензиностанция, където е бил посрещнат като герой и някои от работниците са се снимали с него, съобщиха за БЛИЦ източници от курортния град. Припомняме, че преди 2 дни ловецът на бежанци преби вече бившата си приятелка Деси.

Момичето пусна скандални снимки на синините си след побоя, с което провокира бурни реакции от всички, включително и от него. Днес пък малтретираната девойка разказа, че Динко й направил порно клип, с който я манипулирал да не го оставя. Тя разкри много подробности относно бруталния побой, който й е бил нанесен от ловеца на бежанци./БЛИЦ

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче