Секции

26 April 2024 06:43

Цветанов съобщи важни политически номинации

Днес направихме първото заседание на ГЕРБ в 44-ото Народно събрание (НС). Това съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на брифинг в парламента след заседание на група на партията.

Той заяви, че за председател на НС ще бъде предложен Димитър Главчев, който е бил единствената разглеждана кандидатура и е била приета единодушно.

"За зам.-председател на НС също имахме само една разглеждана кандидатура. Тя бе на Цвета Караянчева. Решението също бе единодушно прието от колегите", поясни Цветанов.

Припомняме, че малко по-рано днес лично Цвета Караянчева поясни, че Главчев е "достоен, има опита и ще се справи, ако бъде председател на 44-ото Народно събрание".

Вторият в ГЕРБ поясни, че той ще е председател на парламентарната група на Бойко Борисов.

"Зам-председател ще предложим да е Красимир Велчев и Снежана Дукова", поясни още Цветанов.

Той каза, че за секретар на партията ще бъде предложен Станислав Иванов, а за негов заместник Александър Ненков.

Цветан Цветанов заяви още, че парламентарната група на ГЕРБ е номинирала Данаил Кирилов за председател на временната комисия за изготвяне на правилник за дейността на Народното събрание./БЛИЦ

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Ако си построил замъци във въздуха, не означава, че си работил напразно; те са точно там, където трябва да бъдат, просто изгради основи под тях.


Хенри Дейвид Торо