Секции

25 April 2024 15:27

Честват тържествено Деня на земята в хотел царския дворец в Баня

По случай Деня на Земята – 22 април сдружение „Традиционна култура и устойчиво развитие”, съвместно с хотел „Царска баня” в гр. Баня, архитектурен туристически комплекс „Старинно Карлово“ и община Карлово организират серия от събития в парка на Царски дворец - гр. Баня.

Заповядайте, за да отпразнуваме заедно Международния ден на земята.

В датите от 21 до 23 април в парка на Царския дворец ще бъдат представени дейности на екологични организации и презентации на туристически обекти:

1. Презентация на Архитектурен туристически комплекс „Старинно Карлово“

2. Сдружение „Зелени Балкани” – една от най-старите организации, работеща за опазване на уникалното биологично разнообразие на България;

3. Сдружение „Традиционна култура и устойчиво развитие” ще организира работилница за творческо рециклиране – изплитане на килимчета - мандали от непотребни стари дрехи. Ще бъдат проведени и беседи на тема личностно развитие, като специално внимание ще бъде отделено на едно сравнително ново знание – Хюман дизайн – синтез на езотерични древни знания и съвременни науки.

4. Федерация за духовно единение „Роза” ще проведе занятия по йога и др.

5. По повод Деня на земята ще бъде засадено дърво, както и цветни храсти в парка на Царският дворец от хотел „Царска баня“.

Поканата е отворена към всички желаещи да участват в мероприятията като гости или като представят свои проекти, работилници и др. свързани с опазването на природата и личностното развитие като ключов елемент в концепцията за устойчиво развитие.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче