Успехът не е ключът към щастието. Щастието е ключа към успеха. Ако обичаш това, което правиш, ще бъдеш успешен.


Алберт Швайцер

Напрежение в Карловския съд: Кметът на Дъбене съди Тодор Тодоров за прегазен крак, бизнесменът отрича(ВИДЕО)

Поредното заседание срещу бизнесмена Тодор Тодоров се проведе днес в Районен съд Карлово. Като свидетел по делото се яви кметът на общината д-р Емил Кабаиванов. Той разказа как на последните кметски избори през 2015 година е видял Тодоров с кола, натоварена с агитационни материали.

Тези материали са били пасквили срещу кандидата за кмет на Дъбене Вълко Шойлеков и срещу самия Кабаиванов. В колата на Тодоров е била тогавашната кандидатка за кмет на БСП в Дъбене Теодора Папазова. Кабаиванов попитал подсъдимия Тодоров как си позволява в деня на размисъл да върши подобни престъпление. Бизнесменът не отговорил на кмета, дал газ на колата, бутнал градоначалника, който почти паднал на земята.

Пред камерата на Карлово ТВ Вълко Шойлеков разказа как Тодоров е минал през единия му крак с колата, как по-късно го ударил в хъблока. За всички тези наранявания кметът на Дъбене има медицинско свидетелство. По-късно, когато идва полиция, Тодоров предава доброволно от колата си агитационните материали, разказаха днес в съда двама полицейски служители от РУП Карлово. В качеството си на полицаи Генчо Гусев и Красимир Станев са се отзовали на сигнала и разказаха в съда на какво са станали свидетели.

В същото време защитата на обвиняемия-адвокатите Пенка Маринова и Зоя Тошкова, заявиха пред нашата камера, че ще пледират за пълна невинност на клиента си. Според адвокат Тошкова няма обвинение нито за това, че кметът на общината тогава е бутнат на земята, нито за прегазения крак на Шойлеков. Нямало и доказателства. Адвокат Тошкова не знае и за какъв удар по Шойлеков, нанесен от Тодоров, става въпрос.

Не така смята обаче защитата на тъжителя. Адвокат Стефан Шипкалиев заяви пред Карлово ТВ, че има медицинско свидетелство за нанесена лека телесна повреда на клиента му и достатъчно доказателства за виновността на Тодоров. Вижте всички гледни точки във видеото на Карлово ТВ.

 

Новини от региона:

Община Карлово обяви конкурс за престижната награда на името на д-р Иван Богоров

Израелски турист издъхна в хотел в Хисар

За хората, които си търсят работа: Вижте обявените свободни места

Безработицата в село Христо Даново е сведена до минимум

Общинска организация на инвалидите Карлово спечели първо място на Републикански фестивал

Грозно: Майка обвинява съпруга си от Карлово, че е блудствал с дъщеричката им

В Пещера откриха паметник на Васил Левски

Още...

Днес Ви питаме:

Можете ли да си позволите почивка на море това лято?

Благодарим Ви за гласуването

 
Културен афиш
Изтегли си късметче
Начало
Политика
Криминални
Икономика
Здраве
Култура
Спорт
Любопитно
Галерия
Актуално
Моят обектив
Откровено с
Изкуство и традиции
Вива академия
Спортен кадър
Справочник
Културен афиш
Камера на живо
Гледай сега
За нас
Контакти
Архив