Секции

28 March 2024 17:39

Актьорът Александър Сано учи карловските младежи как да шофират внимателно

Сдружение "Млади, активни, креативни", съвместно с “Перно Рикар България” ЕООД и Общинска библиотека гр.Карлово организират открит урок на тема “ НеТолерантност на шофирането в нетрезво състояние” на 24 Април 2017 г. от 13:30 часа в зала “Васил Караиванов” в сграда на община Карлово.

Известният български актьор Александър Сано (играе една от главните роли в превърналия се в абсолютен хит крими-сериал „Под прикритие“) ще води дискусия с младежите относно рисковете и опасностите, които крие шофирането в нетрезво състояние след употреба на наркотични и психотронни вещества.

Компанията “Перно Рикар България” произвежда късометражния, игрален филм “Моментът никога не е само един”, разработени за техния проект “Шофиране = Отговорност!”, в следствие на поетия към обществото социален ангажимент за промотиране на отговорна и умерена употреба на алкохолни напитки, особено сред младите хора, а главният герой в филма е Александър Сано. Продължение на филма е театрална постановка на същата тематика, която ще бъде представена пред участниците в открития урок.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче