Секции

25 April 2024 16:58

Вижте коя е перфектната двойка на зодиака

Има хора, на които просто им е писано да бъдат заедно. Такива, които се влюбват от пръв поглед и никога не искат да се разделят. Двойки с онази сладка любов от филмите, която кара всички други да съжаляват за скучния си живот. Перфектната двойка на зодиака:

Лъв и Стрелец

Тези представители успяват да докажат теорията за привличане на противоположностите. Два напълно различни полюса, които успяват да се съчетаят като Ин и Ян. Страстта между тях е толкова голяма, че няма нещо, което може да ги раздели. Леглото им винаги е бойно поле, на което никога не знаеш какво да очакваш, но винаги си тръгваш като победител. Обичат живота и им харесва, когато хората около тях се чувстват по същия начин.

7 неща, които карат жените да си намерят любовник Страстта им към живота и големите постижения им дава стимул да се подкрепят и да се борят заедно рамо до рамо. Разбират се с всички около себе си и винаги са готови да помогнат. Най-забавната двойка, която всеки иска да има около себе си. Властният Стрелец успява да покори вечно флиртуващия Лъв и да насочи страстта към взаимоотношенията им./Вестник Марица

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче