Секции

25 April 2024 02:36

Малчуганите от детска градина „Зорница“ с модно ревю по случай Деня на земята

Детска градина „Зорница“ Карлово отбеляза изминалия преди броени дни Международен ден на Земята и Седмицата за безопасното движение по пътищата. Малките сладурковци показаха своята екологична грамотност и култура с участието на различни екологични игри и ситуации.

Участваха в подвижни и дидактични игри. Доказаха своите знания умения и компетентности във връзка с пътни знаци, правила за движение по пътищата, които се усвояват в ранна детска възраст. Специални гости на празника бяха униформен служител от РУ Карлово Тодор Стоянов и технически сътрудник на издателство "Дидаско" Надежда Карауланова.

Те оцениха резултатите от изиграните игри, свързани с безопасност. Г-жа Карауланова за отличните резултати награди децата с дидактична книжка, пътни знаци, пъзели и светлоотразителни жилетки. С желание и вълнение децата показаха певческите и танцовите си умения пред своите родители и гости. Празникът завърши с модно ревю на дрехи и аксесоари от отпадъчни материали, рециклирана хартия и българско право хоро.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Добрият брак е най-малко 80% добър късмет да намериш правилния човек на правилното място. Останалото е доверието.


Нанет Нюман