Секции

27 April 2024 01:51

Награди за талантливите карловчета от вокална група „Карловойс”

Децата от Вокална група „Карловойс” спечелиха трето място и грамота на Националния дворец на децата в Национален конкурс за млади изпълнители в град Пловдив.

На 13-ти Национален фестивал провел се в град Панагюрище за изпълнители на българска патриотична песен „Родолюбие” – трето място спечелиха МИНИ-войсчетата в първа възрастова група, а големите се класираха на второ място. Във фестивала участваха 300 изпълнители от 21 населени места и е включен в Националния календар за извънучилищни дейности на Министерство на образованието и науката за 2016-2017 г.

Във вокална група „Карловойс” с ръководител музикалния педагог Анита Илиева участват деца на възраст от 4 до 12 годишна възраст, разделени в две групи „Карловойс”- мини и „Карловойс” –джуниър. Децата са участвали в над 15 фестивала и конкурси в страната през последните три години и на всяка една сцена талантливите карловчета биват отличени! Участията на групата в града ни са чести, като на всеки празник техните изпълнения радват карловската публика.

От „Карловойс” започва и соловата изява на повечето деца в детската градина, в училище или на конкурсна сцена в страната. Основната задача на групата е освен музикалното и вокално развитие на децата, те да имат увереността и самочувствието, че и в малкия град може да развиваш себе си и с много труд и желание да сбъдваш мечтите си!

Източник:

Ръководител на ВГ „Карловойс”

Анита Илиева

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче