Секции

20 April 2024 17:59

Тежка катастрофа край Михилци, двама водачи и три деца пострадаха(ВИДЕО)

Тежка катастрофа стана днес следобед на главния път Пловдив - Карлово край разклона за хисарското село село Михилци, съобщиха за Карлово ТВ от полицията.Челно са се сблъскали блъскали БМВ със старозагорска и Опел с пловдивска регистрация. И двамата шофьори са били затиснати в колите си, наложило сее пожарникари да режат ламарините, за да извадят мъжете.

В БМВ-то са пътували мъж на 21 години, жена на 24 години и дете на 2 години, а в Опела мъж на 38 години с 2 деца на 9 и на 12 години.

Сериозно пострадали са водачите на двата автомобила. Целият път е в масло, изтекло от автомобилите. Чака се да мине огледа, за да се изчисти асфалта. Все още се изясняват причините за сблъсъка. Движението в района е затворено, обходният маршрут е Пловдив - отклонението за с. Калояново, Хисаря, Михилци и Карлово и в обратна посока. Шофьорите са откарани в болница, жената и децата не са пострадали сериозно, за тях се погрижиха медици а място. По непотвърдена информация причина за сблъсъка е хлъзгавия от дъжда път и превишена скорост.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Всеки път, когато се почувстваш изгубен, си спомни за всеки, който някога те е обичал, за всяка сбъдната мечта, за всеки пълноценно изживян слънчев ден и след това си представи колко още такива спомени те чакат зад ъгъла.