Секции

28 April 2024 20:08

Опасност от падащи камъни има в прохода Троян-Кърнаре

Опасност от падащи камъни има в прохода Троян-Кърнаре. Това съобщи за Радио „Фокус“ – Пловдив дежурен в Областно пътно управление. „Около 19 часа вчера там е паднала скална маса, която вече е отстранена, но опасността от падането на нови скали остава”, добави дежурният.

Напомняме, че проходът Троян-Кърнаре е затворен за превозни средства над 10 тона. Опасност от свлачища има все още и по пътя Първенец-Храбрино, където вчера сутринта също е имало паднали камъни. Същата опасност важи и за пътя Бачково-Нареченски бани.

Пътуващите трябва да шофират внимателно по тези места – със съобразена скорост и да спазват необходимата дистанция, тъй като при валежи свлачищата там се активизират, информират още от ОПУ. Все още е забранено преминаването на МПС с височина над 4 метра през тунелите по път II-86 Асеновград-Нареченски бани.

Обходният маршрут е по пътя Кричим-Девин. До 31 май ще бъде ограничено движението на камиони над 12 тона по пътя Поповица-Болярци. Причината е лошо състояние на мост в село Поповица.

Забранено е движението на камиони над 5 тона по пътя Плодовитово-Първомай-Асеновград, в района на км 6 заради влошено състояние на стоманен мост на река Марица.

Движението на територията на град Пловдив е натоварено в този час./Радио Фокус

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче