Секции

10 May 2024 09:25

Ден на ученическото самоуправление проведоха в СУ „Христо Проданов“

Денят на Европа в СУ „Христо Проданов“ се отбеляза с Ден на самоуправлението и географско състезание. Денят на ученическото самоуправление е въведен официално в българското училище през май 2006 г. и по този повод представителите на класовете „превзеха властта” от учителите.

Основната идея е да се даде възможност на учениците сами да организират живота си в училище и дори да бъдат част от неговото управление.

Директорското мястото за един ден пое Добромир Петров от 10-ти клас. Заместник директори бяха Диляна Димитрова от 10-ти клас, Мариета Чонова и Виляна Попова от 8 –ми клас и Георги Георгиев от 4-ти клас.

В ролята на училищен психолог влезе Стела Донкова. Учениците разбараха колко е отговорно да се грижат за учебната и административната дейност на училището. Те споделиха, че Денят на самоуправлението е много вълнуващ, интересен и полезен за тях, защото им дава възможност да се поставят на мястото на своите учители.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Пожелай си нещо, което искаш много силно, затвори очи… и след това си помисли какво трябва да направиш, за да го постигнеш.