Секции

31 May 2020 23:25

Карлово аплодира красотата и младостта(ВИДЕО)

Препълнена зала на читалището в Карлово и нестихващи аплодисменти на стотици почитатели на красотата и младостта посрещнаха снощи претендентките за Царица на розака. Както Карлово ТВ съобщи,годишната Христина Караколева е новата Царица на Розата - Карлово 2017 година. 16-годишната карловка бе избрана на традиционния конкурс-спектакъл. 13 прекрасни девойки се бориха за титлата тази година. Специалният гост и председател на журито бе “Мис България 1995-та” - Жени Калканджиева, президент на модна агенция “Визаж”.

Христина е ученичка от СУ „Васил Левски”, владее отлично английски език, активно се занимава с триатлон и е атлет в Националния отбор по триатлон на България, както и помощник-треньор по плуване. Новоизбраната Царица на розата ще бъде главното действащо лице в предстоящия Празник на Розата, който ще се проведе на 27 май в Карлово. Следващите 12 месеца тя ще бъде красивия символ на Карловската розова долина.

Заместник-кметът на община Карлово Антон Минев връчи на победителката истинска роза със златно покритие. Христина получи и уникален китайски сувенир от Българо-китайската асоциация за бизнес развитие.

Първа подгласничка на Царицата е Владимира Чомакова 18-годишна, ученичка в СУ “Христо Проданов”. Владимира спечели и „Наградата на публиката”. Втора подгласничка е Цветелина Маркова 18-годишна, учи в град Пловдив. За доброто настроение на публиката се погрижиха певицата Нели Петкова и балет “Ера” от гр. Пловдив, а водещ бе актьорът и режисьор Стефан Спасов.

Спонсори на конкурса са модна къща “Бандерол”, салон за красота “Лейди”, “Мишел Интернационал” ЕООД, “Българска роза” АД, Първа инвестиционна банка – клон Карлово, фондация “Биоселена”, Изи кредит, Ти амо фешън, Елит Авто и Българо-китайската асоциация за бизнес развитие.

Днес Ви питаме:

През 2020 година може ли да няма тежки ПТП-та?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче