Секции

26 April 2024 15:45

Забранено е преминаването на камиони над 10 тона през прохода Троян-Кърнаре, заради ремонт на мост

С нормална интензивност се осъществява трафикът по входно-изходните артерии на Пловдив и по участъка на АМ „Тракия“ в областта. Това каза за Радио „Фокус“ – Пловдив дежурен в Областно пътно управление. Той посочи, че по-засилено автомобилно движение се отчита по пътя Пловдив-Асеновград-Смолян. Опасност от падащи камъни на пътното платно има по направленията София-Карлово-Бургас, Смолян-Кричим-Стамболийски и Кричим-Михалково, както и при проходите „Козница” и „Стражата”.

Не са подавани сигнали за сериозни пътнотранспортни произшествия през изминалата нощ. Екипи на КАТ „Пътна полиция“ извършват засилени проверки за нарушения по възлови точки в областта.

Проходът Троян-Кърнаре е затворен за движение на камиони над 10 тона, заради ремонт на мост. Ограничено е преминаването на МПС с височина над 4 метра през тунелите по път II-86 Асеновград-Нареченски бани. Обходният маршрут е по пътя Кричим-Девин. До 31 май остава забранено движението на камиони над 12 тона по пътя Поповица-Болярци.

Движението по главните градски булеварди в Пловдив се извършва нормално и без затруднения. Няма струпване на автомобили по възловите кръстовища. Преминаването през светофарните уредби се осъществява за около 2 минути./Радио Фокус

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче