Секции

13 August 2020 16:59

Среднощен екшън: Зарязан съпруг от Розино отвлече жена си и заплаши да убие децата

Страшна любовна драма и кървав екшън се е разиграл вчера в пловдивското село Долна махала, научи Карлово ТВ от източници на разследването. Била е отвлечена 17-годишна жена – майка на две деца – на 2 и 3 години.

Златка Славчева живеела с мъжа си в село Розино. Там обаче изживяла тормоз, защото свекърът й правел опити да я изнасилва. На розовите масиви в Розино, където работела, Златка се запознала с Аспарух Донков от село Долна махала. На 10 май отишла да живее при него заедно с по-голямото си дете, а по-малкото оставила при мъжа си Младен Младенов.

Вчера около 16.30 часа, докато Аспарух бил на работа в Долна махала, пред дома му спрял бус „Форд Транзит”, от него слязъл зарязаният съпруг заедно с още 5-6 мъже роднини. Те набили родителите на новия избраник на Златка и я отвлекли, без да вземат детето, което в този момент спяло. Закарали я в гора край Розино, където Младен започнал да я заплашва, че ще убие децата им и ще се самоубие, ако тя не се прибере при него. В този момент Аспарух и родителите му отишли в полицията в Хисар и подали сигнал за отвличането и побоя.

Ченгетата се свързали по телефона с похитителя Младен, малко след това той е завел Златка в полицията и се е предал. Освен Младен са арестувани още двама мъже – Иван и Божидар. Тримата са в ареста за 24 часа. Ще им бъде искана 72-часова мярка за задържане.

Културен афиш
Изтегли си късметче