Секции

28 March 2024 19:17

Образуват се задръствания по пътя Пловдив-Карлово, натоварено е движението и по АМ „Тракия“

Образуват се задръствания по пътя Пловдив-Карлово, натоварено е движението и по АМ „Тракия“ в Пловдивска област. Това съобщи за Радио „Фокус“ – Пловдив дежурният в Областно пътно управление. Засилен автомобилен трафик се отчита също по пътя Пловдив-Асеновград.

Дежурният призова водачите да шофират внимателно и със съобразена скорост. Той предупреди и за завишен риск от свличане на земна маса по пътната отсечка Бачково-Нареченски бани. Опасност от падащи камъни има по направленията София-Карлово-Бургас, Смолян-Кричим-Стамболийски и Кричим-Михалково, както и при проходите „Козница” и „Стражата”. Полицията в Пловдив извършва интензивни проверки за нарушения по невралгични точки в областта.

Изключително интензивно е и движението по главните пътни артерии в Пловдив. Колони от автомобили има по булевардите „Христо Ботев“, „Пещерско шосе“, „Цар Борис III Обединител“, „Шести септември“, „Руски“ и „Източен“. Преминаването през светофарните уредби се осъществява средно за около 6-7 минути./Радио Фокус

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче