Секции

02 May 2024 05:59

Вижте защо Цветан Цветанов се разплака в ефир

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов се разплака в ефир. Емоционалната реакция бе заради негова среща с жертви на отвличане. Пред Нова телевизия Цветанов не скри сълзите си, разказвайки историята на съсипаното семейство.

"Господин Николаев, направих среща със семейството на две жертви. С майката са блудствали, двете дъщери са били изнасилени, бащата пребит почти до неузнаваемост. Това дело се гледа 25 пъти и след 25-то заседание госпожа Тодорова решава да прехвърли делото. Само се срещнете с тези хора, пострадали през 1998 г. и ще ви видя как ще говорите. Затова си изпуснах нервите, за което се извинявам. Госпожа Тодорова се почувства обидена, но никой не застана пред тези хора, за да почувства тяхната съдба. Тяхното дело, проточило се над 20 години, бе прекратено поради давност", заяви емоционално Цветанов.

Реакцията му бе и заради "обидата" на съдия Мирослава Тодорова.

"И Калин Георгиев напусна системата по времето на Йовчев, и тогавашният директор на ГДБОП. Какво казваше Станишев, когато отиде при Марин Райков? В този период, когато ние сме управлявали, имаше ефективност. В периода, в който се съсипа системата, много трудно сега ще се възстанови една разрушена къща", коментира още Цветанов.

Правите репортажи за телефонните измами. Вие знаете ли, че последните години 68% от осъдените ало измамници са осъдени условно. Това е поощряване на подобно престъпление! Същото е и при автокрадците. Има 8-10 досъдебни производства и когато тези лица бъдат осъдени, техните престъпления се комулират и тези лица получават само една осъдителна присъда.

На въпрос как ще се овладее войната по пътищата, той отговори, че на първо място водачите трябва да променят манталитета си: "Трябва да направим промяна и в законодателството. Например да се премахнат предупредителните знаци, че има камери по пътищата. В момента се прави цялостен анализ, за да съгласува начина, по който ще се взимат пробите за алкохол и наркотици"./Вестник Марица

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Бъди мярка за качество. Някои хора не са свикнали със среда, в която съвършенството е стандарт.


Стив Джобс