Секции

26 April 2024 02:23

Хисар: Арестуваха руснак, опитал се да убие лекарка и двама полицаи

58-годишен руснак е бил арестуван днес рано сутринта от хисарските ченгета, тъй като се опитал да убие лекарка от местната Спешна помощ и двама полицаи, разбра Карлово ТВ от разследващи. Владимир Сахаров живее от няколко години в Хисар, купил си апартамент, но не го изплатил на местни бизнесмени докрай.

След като те поискали останала част от парите си, той започнал да ходи в едно от вечерните им заведения, да разхвърля маси и столове, да чупи, да псува и да плаши с убийство. Гонил клиентите на заведението и наричал местните бизнесмени бандити и боклуци.

Предната вечер отново сътворил подобен екшън. Той е известен с това, че е супер агресивен. Мъжът е криминално проявен. Има присъда преди няколко години за това, че връхлетял умишлено с колата си в заведение на братя Диневи в Поморие. Снощи руснакът се напил до безпаметност, звъннал на 112 и казал, че се нуждае от медицинска помощ. След като лекарският екип влязъл в апартамента, той се развикал и започнал да гони медиците. Питал ги какво правят там.

В същото време отново звънял на 112 за помощ. Лекарката се уплашила и викнала полиция, след като той заплашил, че ще я убие. Руснакът извадил голям нож и връхлетял върху нея, но за щастие не успял да я нарани. Нападнал с нож и двамата полицаи, които скоростно дошли и предотвратили огромна трагедия. Той е арестуван за 24 часа. Повдигнато му е обвинение за закана за убийство срещу лекарката и двамата полицаи. Има обвинение и за хулиганство срещу двете служебни лица.

В курортния град коментират, че силно се надяват руснакът да влезе в затвора, защото са вдигнали ръце от арогантното му поведение и от войнственото му държание. Преди години съпругата му не издържала на терора, който й налагал и го напуснала.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Всеки проблем, който реша, става правило, което впоследствие ми помага да реша други проблеми.


Декарт