Секции

09 May 2024 00:18

„Златните момичета” се събират отново! Част са от грандиозното шоу на Слави Трифонов

Любимите златни момичета на България отново са заедно. Голяма част от тях се подготвят за грандиозния спектакъл на Слави Трифонов „Има такъв народ”. Пет от грациите – Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Любомира Казанова и Снежана Дечева, тренират усилено от около три месеца за шоуто.

Първият концерт спектакъл ще бъде на 16 юни в зала „Арена Армеец” от 20:00 часа. Тъй като беше съвсем ясно, че ще има огромна вълна от желаещи и едно представление няма да бъде достатъчно, от шоуто на Слави обявиха още една дата – 17 юни. Впоследствие стана ясно, че концерт ще има и на 18 юни.

Така в три поредни дни освен любимите песни и изпълнения на водещия и „Ку-ку” бенд феновете ще се насладят и на „златните момичета”, които донесоха толкова радост с успехите си от есента на 2009 година до Олимпиадата в Рио миналото лято.

Почитателите на ансамбъла, донесъл 81 медала на България, да се готвят за уникални изненади. Отново ще има много красота и стил... Веднъж те вече взривиха "Арена Армеец" на бенефиса си на 17 ноември миналата година, сега ще бъде още по-зрелищно.

Две от любимките - Цветелина Найденова и Ренета Камберова, вече загряха за представлението с екипа на Слави Трифонов. Те бяха част от най-новия клип на изпълнителя - "Тя"./БЛИЦ

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче