Секции

26 April 2024 03:32

Само в Карлово ТВ: Разказът на една майка от Карлово, чието дете е било ликвидирано от сериен убиец!(ВИДЕО)

Преди време Карлово ТВ представи на своите читатели и зрители книгата „Смърт край рози“, написана от пловдивската журналистка Веселина Божилова. В нея се разказва за убитата кандидат-студентка от Карлово Емилия Милева и за удушената в градините край Зелениково лаборантка Мария Латева. Няколко дни след като излъчихме репортажа, с нас се свързаха майката на Емилия-Ненка Милева и нейната приятелка и опора за цял живот Николина Калфова.

За щастие, оказа се, че майката на момичето е жива и ние поднесохме своите извинения. Срещнахме се с двете жени, за да ни разкажат от първо лице за трагедията и за да си спомним за доброто сърце и голямата, поетична душа на убитата преди повече от 35 години Емилия. Да почетем паметта й.

Година след зверството серийният убиец Светлозар Паралингов е осъден на смърт и малко по-късно е разстрелян. Пред камерата на Карлово ТВ Ненка Милева и Николина Калфова разказват за онези ужасни времена, когато цяло Карлово е настръхнало, за мълчанието на хората в Зелениково, за мъката, за болката, за сълзите…Вижте….

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Живеем с мисълта, че не можем да направим куп неща, просто защото някога, преди много време, като малки, сме опитали и не сме успели.


Хорхе Букай