Секции

02 May 2024 12:00

Театър без диплома открива едноседмична културна фиеста в Хисар

След едноседмична забавна фиеста, за която на Празниците на града се събраха хиляди, днес официално ще бъдат открити Театралните празници на Хисар. Те се провеждат за поредна година в курортния град. Тази вечер от 20 часа в читалище „Иван Вазов“ старт на културния маратон ще дадат домакините. Артистите от местния „Театър без диплома” ще представят „Една калория нежност“ от Георги Данаилов.

От днес до 19 юни всеки ден ще има по две театрални постановки. Те ще са от 17 часа и от 20 часа в читалище „Иван Вазов”. Гостуват театрални състави от Трявна, Първомай, Ботевград, Панагюрище, Раковски, Габрово, Сопот, Каспичан, Велико Търново, Ябланица, Долна Оряховица. Градът е пълен с туристи, много от които са съчетали почивката си така, че да са част от театралната фиеста.

12 – 18 юни - Читалище „Ив.Вазов“ - Театрални празници /всеки ден от 17,00 и 20,00 ч./ Листовка с програмата може да вземете от Туристическия център!

17 юни, 10,00 ч. - Стадион „Крепост“ – Детски футболен турнир;

18 юни, 10,00 ч. - Колонадата в центъра – Пленер за деца и изложба на Групата на хисарските художници „З. Зограф“;

19 юни, 21,00 ч. – Летен театър - Закриване празниците на града с оператния спектакъл „Цигански барон“ на МДТ „ Константин Кисимов“, гр. В.Търново

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Всеки проблем, който реша, става правило, което впоследствие ми помага да реша други проблеми.


Декарт