Секции

02 May 2024 08:27

Учебен център „ИНТЕЛЕКТ“ Карлово тържествено закри учебната година

В зала „Васил Караиванов“ на община Карлово се проведе тържествено закриване на учебната 2016-2017 година в Учебен Център „ИНТЕЛЕКТ“ - гр. Карлово.

Тържеството бе уважено от заместник-кметът Антон Минев, който поздрави директора г-жа Цанкова, екипа на центъра, както и всички присъстващи ученици и родители за положения труд и приноса им за утвърждаване имиджа на града ни като люлка на знанието и културата.

Този път шанс за изява получиха най-малките ученици на центъра, деца от 2-ри до 5-ти клас, които демонстрираха завидни знания по езика и умения свободно да комуникират на английски. Под ръководството на своята любима учителка г-ца Колева те представиха богата програма от пиеси, песни и проекти на английски език.

В края на тържеството всички ученици получиха сертификати от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България за доказано високо ниво на владеене на езика в съответната възрастова група. Следвайки дългогодишната традиция на центъра, най-малките възпитаници от ниво P1, облечени в бели тоги и колежански шапки, за първи път представиха своята програма на английски език пред широка публика и с огромно удоволствие и щастливи усмивки взеха в ръце своите първи сертификати.

След официалната част заваляха искрени благодарности от страна на родителите към преподавателския екип на УЦ „Интелект” – Карлово! Източник: Учебен център "Интелект" Карлово

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче