Секции

26 April 2024 11:36

Ченгетата със спецакция в областта

Специализирана полицейска операция за контрол на движението ще се проведе утре на територията на ОДМВР – Пловдив. Проверки ще се извършват и с помощта на техническото оборудване, с което разполагат новите служебни автомобили Специализирана операция по линия на пътния контрол и безопасността на движението предприемат утре служители на областната дирекция на МВР в Пловдив и на автомагистрала “Тракия”. За времето от 10.00 часа до 12.00 часа ще се извършват широкообхватни проверки за спазване на скоростните режими, ползване на обезопасителни системи, употреба на алкохол и наркотични вещества, наличие на валидна задължителна застраховка “Гражданска отговорност” и други изисквания по Закона за движение по пътищата.

При констатирани нарушения, с помощта на техническото оборудване в служебните полицейски автомобили, на водачите ще бъдат издавани на място актове или фишове. Също така ще им се връчват предишни наказателни постановления и неплатени глоби. В акцията, освен служители на сектор “Пътна полиция”, ще се включат и представители на криминална и икономическа полиция, които ще проверяват за нелегални емигранти и трафик на хора, притежание и пренос на наркотични и упойващи вещества, транспортиране и притежание на незаконни огнестрелни оръжия, крадени или безакцизни стоки, обявени за издирване лица и други престъпления.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Не забравяй, че дори и да не помниш какво си правил предната вечер, винаги ще се намери приятел с камера, който да ти напомни за нещата, които не е трябвало да правиш.