Секции

26 April 2024 07:29

Празникът на лавадулата в Карлово започна с детско шоу

Детско лавандулово шоу с участие на Феята на лавандулата и Царицата на розата се проведе на площад „20-ти юли“ в Карлово. Събитието даде старт на Фестивала на етерично-маслените култури, който ще се проведе в рамките на два дни и е наситен с инициативи.

Лавандуловата фея и Царицата на розата приветстваха от сцената своите малки почитатели и пожелаха на лицата им винаги да греят усмивки, а в сърцата си да носят красота, щастие и доброта. Празникът продължи с песни, танци и весело настроение. В програмата участваха: деца от ДГ „Васил Левски“, ДГ „Светлина“, ДГ „Първи юни“, ДГ „Слънце“, ДГ „Зорница“ и ДГ „Гина Кунчева“.

С индивидуални изпълнения се изявиха Сиана Каканашева с музикален педагог Анита Илиева, Божидара Бодурова и Ангел Кръчмаров от ДГ „Слънце“. Лавандуловото шоу завърши с шествие на децата от всички детски градини заедно с Феята на лавандулата и Царицата на розата.

По повод Фестивала на етерично-маслените култури, който се организира за трети пореден път от община Карлово, на площад „20-ти юли“ е представена Алея на лавандулата с арт ателиета и изложения на производители.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче