Секции

26 April 2024 02:01

Натоварено е движението по направленията Пловдив-Карлово и Пловдив-Асеновград-Смолян

Натоварено е движението по направленията Пловдив-Карлово и Пловдив-Асеновград-Смолян. Това съобщи за Радио „Фокус“ – Пловдив дежурният в Областно пътно управление. По думите интензивен трафик, но без затруднения в движението, се отчита също и по участъка на АМ „Тракия“ в Пловдивска област.

Не са регистрирани сериозни пътни инциденти до този момент на деня. Дежурният призова водачите да внимават по пътищата в планинските райони в областта, тъй като там има опасност от свлачищна активност и падащи на пътното платно камъни. Остават валидни въведените ограничения за движението в Пловдивска област. Проходът Троян-Кърнаре все още е затворен за преминаване на камиони над 10 тона, заради ремонт на мост.

Забранено е и преминаването на камиони над 12 тона по пътя Поповица-Болярци. Ограничено е преминаването на камиони над 5 тона по пътя Плодовитово-Първомай-Асеновград, заради влошено състояние на стоманен мост на река Марица. Обходният маршрут за водачите е през път ІІ-66 Стара Загора-Поповица и път І-8 Пловдив-Свиленград.

Забранено за всички моторни превозни средства е преминаването по ул. „Александър Стамболийски“ в Асеновград, в участъка от ул. „Асен Карастоянов” до ул. „Поп Матей”. Забраната е валидна до 11 август.

Образуват се задръствания по главните градски булеварди„Христо Ботев“, „Цар Борис III Обединител“, „Пещерско шосе“ и „Руски“ в Пловдив. Движението е силно натоварено. Преминаването през светофарните уредби се осъществява за около 5-6 минути, на места отнема и повече време. Призовават се водачите да шофират внимателно, със съобразена скорост и да спазват необходимата дистанция./Радио Фокус

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче