Секции

20 May 2024 01:52

Кметът на Карлово откри XXVI Национален събор-надпяване

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов откри XXVI Национален събор-надпяване, посветен на 180-годишнина от рождението на Васил Левски. Събитието се проведе в парк “Водопад” и в него взеха участие 31 групи от цялата страна.

В обръщението си към всички участници и гости на събора-надпяване д-р Кабаиванов каза: “...

Нека уважаеми дами и господа, братя и сестри българи, да се стремим в нашето ежедневие поне малко, но всекидневно да си повтаряме това, което Левски ни остави като духовно наследство и да следваме неговия пример, да го предаваме на сегашните и на бъдещите поколения...

Искам да пожелая на всички участници с открити сърца да изпеете най-красивите и най-български песни. Пожелавам Ви добро настроение и откривам Националния събор, посветен на 180-годишнина от рождението на Васил Левски и Празника на град Карлово.”

На националния събор-нядпяване присъстваха: народният представител от 44-то Народно събрание – Веска Ненчева, заместник-кметът на община Карлово - Антон Минев, секретарят на община Карлово - Стефан Стефанов, земестник-председателят на ОбС Карлово – Анастасия Чолакова , общински съветници, много жители и гости на града.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче