Секции

24 April 2024 14:52

ЖГЕРБ - Карлово организира здравна беседа на тема:“Хомеопатия-мода или реални възможности за лечение“

Хомеопатията - дали днес е мода или наистина дава реални възможности за лечение - това беше темата на здравната беседа, организирана от ЖГЕРБ - Карлово за жителите на Общината. На беседата присъстваха областният координатор на ЖГЕРБ Пловдив област и зам.-областен управител Евелина Апостолова, общински съветници и членове на ГЕРБ-Карлово, представители на ГЕРБ от Сопот и Куклен.

Лектор на беседата беше д-р Весела Балтова, дипломиран лекар-хомеопат в Център за холистично здраве „ХОМЕОАРТ”. С интерактивната си презентация д-р Балтова представи развитието на хомеопатията от възникването й до днес, в света и в България; приложенията на хомеопатията и защо е актуална днес. Обясни какво представляват хомеопатичните лекарства, как се приготвят и как действат.

Даде практически съвети кои хомеопатични лекарства могат да се ползват при спешни състояния и най-важното - как днес, чрез баланс на тялото, духа и душата да бъдем здрави. По време на срещата се казаха истини, разсеяха се заблуди и всеки въпрос намери своя отговор.

За всички присъстващи беседата на тема „Хомеопатията-мода или реални възможности за лечение” беше полезна, интересна и актуална. И всеки един от дошлите научи нещо ново за „нежната медицина”- хомеопатия.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Успехът не е ключът към щастието. Щастието е ключа към успеха. Ако обичаш това, което правиш, ще бъдеш успешен.


Алберт Швайцер