Секции

02 May 2024 14:41

Депутатът Александър Сиди: Кой плаща за скъпите адвокати на циганските престъпници?

Депутатът от "Обединени патриоти" Александър Сиди изпрати своя официална позиция за адвокатите на циганските престъпници. Вижте какво отворено писмо разпрати той до медиите:

"Уважаеми колеги,

Приложено пращам личната позиция на народния представител от Обединени патриоти и член на ръководството на ВМРО Александър Сиди. Той е депутат от Пловдив, а коментарът му е свързан с последните случаи на циганска престъпност.

Сиди: Кой плаща за скъпите адвокати на циганските престъпници

Циганските изстъпления и нагла и арогантна саморазправа по улиците на държавата ни ескалираха през последните седмици. Това, че вече се случиха проблеми в Асеновград, Бяла, Варна и Гърмен в никой случай не трябва да успокоява гражданите на Ямбол, защото е видно, че това население е ниско грамотно и че не са подкарали българските градове по азбучен ред. Защото иначе няма логика от това, което се случи в Смолян.

Неграмотните, социално слаби и дискриминирани мургави български граждани, грабнаха колове, брадви и сопи и тръгнаха да се саморазправят на тълпи по улиците на България, водени единствено от стадно-племенното си право за налагане на справедливост чрез високо хуманните и демократични методи като побой от тълпа, убиване с камъни и газене с автомобили. Методи, налагани и във високо демократичните общества на запад от също толкова добре интегрирани общности. Същите тези демократични общества на запад, които наливат милиони евро, за да налагат розово-либералните си възгледи на безкрайна и дори опасна за обществото криворазбрана толерантност. Тази толерантност вече се взриви много пъти и беше брутално сгазена, а след това и заклана по улиците на европейските градове.

По делото срещу подивялата тълпа в Асеновград бедните, социално слаби цигани се сдобиха с едни от най-скъпите адвокати в България. Недоумение буди кой точно плаща сметката им. Дали не са онези същите, които с розовите пари на някой неизвестен неолиберален западен спонсор осъдиха страната ни, че налага правовия ред в Гърмен чрез премахването на незаконните цигански коптори. Нима същите тези розови кривозащитници не са за равенство на всички пред закона? Или някой са по-равни? Циганските набези могат да бъдат спрени единствено тогава, когато държавата влезе в гетата и започне да съблюдава всички да бъдат равни пред закона. Тогава, когато държавата демонстрира нулева търпимост към всяко едно нарушение, независимо от неговия автор.

Ние от ВМРО - Българско национално движение ще се постараем това да се случи. За да си свършим работата, обаче, е наложително да се вземат спешни мерки за ограничаване на дейността на грантово-либералните анонимни фондации, които усилено финансират циганската безнаказаност и чрез високоплатени адвокати и жалък либерален плач по медиите им позволяват да паразитират на гърба на обществото.

Хората, които излязоха по улиците на българските градове, за да протестират срещу циганските саморазправи, не са фашисти и ксенофоби. Те не искат „циганите на сапун“. Те искат справедливост и равенство за всички български граждани!

България трябва да тръгне по пътя на Унгария и да извади на светло всички онези финансови потоци, които наливат пари в издигането на незаконни ислямски меджлиси в махалите и финансирането на онези, които защитават всяко циганско беззаконие, но мълчат - задавени от пачките на анонимни дарители - всеки път, когато някой „интегриран“ циганин изнасили и забие брадва в главата не беззащитна възрастна жена, за да ѝ вземе 20 лв. от пенсията.

Александър Сиди, депутат в ПГ „Обединени патриоти“ от ВМРО" /БЛИЦ

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче