Секции

26 April 2024 22:26

Читателка на Карлово ТВ: Не можем да живеем спокойно от шумните ромски веселби в Карлово

В редакцията на Карлово ТВ пристигна гневно писмо на наша читателка, провокирано от това, че в интервю с кмета на Карлово го сезирахме за сигнали за шумни роми в Розино, които нарушават обществения ред. Публикуваме писмото на жената без редакторска намеса и призоваваме полицията да вземе под внимание тези оплаквания.

„Привет, пиша Ви това писмо, провокирана от интервюто, което гледах на сайта ви с д-р Кабаиванов. Във въпросното интервю споменавате за оплакванията от шумните ромски сватби, а отговора на кмета е, че полицията е длъжна да следи за тишината... Това добре, НО, аз съм от град Карлово и за съжаление живея на улица "Земеделска", на която почти всеки ден има запои, които започват от сутринта и продължават до към 2 часа през нощта.

Така наречените запои са придружени от отвратително силна музика и крясъци, съседи са викали полицията многократно, но от там е казано, че не могат да предприемат нищо след като не застрашават живота на някого. Да разбирам ли, че аз нямам право на спокойствие да си уча уроците, а родителите ми нямат право на почивка след като се приберат от работа, само защото на няколко долнопробни пияници им е хрумнало да тормозят улицата и къде са нашите права в случая? След като полицията не може да сложи край на този терор към кого трябва да се обърнем или да се примирим и да търпим, както са свикнали повечето хора“?

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче