Секции

29 April 2024 21:50

Лъвовете да не се развеждат, а телците да внимават с изневерите

Овен

Напълно възможно е част от вас да се насочат към осъществяването на проекти, които, освен че ще имат интелектуално значение, ще ви донесат и възможности за спечелването на нови приятели, благодетели и не на последно място материални облаги. Друга част от вас ще трябва да си дадат ясна сметка какви цели ще преследват в настоящ и бъдещ момент в професионалната сфера, за да изберат правилните средства за тяхното постигане.

Телец

Стремете се с положителната си нагласа да откриете нови начини за постигането на това, което искате, от професионален и личен характер. Щастието ви в любовта ще има значима роля за пълноценната ви реализация в деловата област. На мнозина от вас ще им се наложи да проведат важни разговори от делови или личен характер. Опитайте се да заложите на предварителната подготовка, тъй като ще намалите изненадите.

Близнаци

Опитайте се да намирате подкрепа в лицето на личности, които са доказали своята лоялност към вас. Избягвайте компанията на лицемери, особено когато можете да избирате с кого да прекарате свободното си време. Някои от вас ще разполагат с реални шансове за покупка или провеждането на преговори, отнасящи се до дома и материалните ви придобивки. Не отлагайте отправените ви покани за сбирки и забавления със семейството или приятелите ви.

Рак

Преосмислете проектите, с които сте се заели малко по-отдавна. Повишеното ви внимание днес ще ви предпазва от погрешен избор в професионален и материален план. Стремете се да обръщате внимание на малките детайли, тъй като именно от тях можете да очаквате възникването на евентуални затруднения. Колкото по-организирано и рационално действате днес в материалната сфера, толкова е по-малка вероятността да имате проблеми.

Лъв

Не се захващайте с промени както на работното си място, така и в личния си живот. Стремете се да бъдете добре осведомени във всеки момент за нещата, които ви вълнуват, тъй като това ще ви даде време да обмислите предстоящите си ходове. Не злоупотребявайте с позицията, която заемате в професионалната сфера. Опитайте се да предвидите някои затруднения от материален характер, като се опитате рязко да намалите текущите си разходи.

Дева

Възможно е да ви бъде отправено предложението да заемете лидерските позиции при осъществяването на конкретен проект. Стремете се да не давате пари назаем, дори и да смятате, че се радвате на финансово щастие. Родените в края на знака ще се имат късмет - особено ако играят тото, участват в лотария или заложат на друг вид хазартни игри. Някои ще получат нови ангажименти от чужбина, което ще им даде добри възможности за финансови приходи.

Везни

Не ви препоръчвам да се впускате във финансови инвестиции, които изглеждат примамливи, но са с далечна перспектива за възвръщаемост. Предприетите от вас крачки в професионалната сфера могат да бъдат както с положителен, така и с негативен резултат. В крайна сметка всичко ще зависи от целите и средствата, които ще използвате в ежедневието си. Мнозина от вас ще бленуват за осъществяване на съществени промени от професионален характер.

Скорпион

Опитайте се да избягвате наложените на работното ви място рамки и ограничения, тъй като това ще намали и шансовете ви да достигнете до желаните крайни резултати. Стремете се да постигнете стабилност, дори да е свързано с поемането на някои компромиси от ваша страна. Не предприемайте необмислени действия в любовта. Според звездните характеристики вторникът не е подходящ за тайна връзка, особено ако сте обвързани.

Стрелец

Използвайте нетрадиционни и оригинални хрумвания за разширяване на вашата дейност и влияние на работното място. Смелите ви инициативи ще бъдат добре посрещнати от заобикалящите ви, ако вие самите сте убедени в реалността им. За мнозина е важно да направят правилна преценка на ситуацията на работното място. Необходимо е да действате с енергия, особено ако искате да осъществите инициативите си по най-добрия за себе си начин.

Козирог

Реагирайте навреме за премахването на някои сполетели ви проблеми в професионален план. Наложително е да структурирате по такъв начин личната си програма, че да имате достатъчно време и за ангажиментите извън тези от чисто рутинен характер. Поемете инициативата в отношенията си с интимната половинка. Мнозина от знака ще изпитват известни затруднения, които изцяло ще паднат върху професионалните ви инициативи.

Водолей

Новите приятелства и контакти от делови и личен характер, които ще направите през днешния ден, ще са от решаващо значение. Вторникът ще е успешен за тези представители от знака, които се предпазват от склонността си към непостоянство в желанията и стремежите си на работното място. Опитайте да се възползвате от предоставените ви шансове в делови и финансов аспект, като се стремите към дипломатични методи, за да постигнете крайните си цели.

Риби

Колкото и да е странно за вашата зодия, днес разумът ще ви предпазва от загуби и погрешни ходове и в любовта. Благоприятните промени от личен характер ще ви настроят на оптимистична вълна. Напълно възможно е мнозина от вас да осъществят желана покупка за дома или да имат възможност да направят първите постъпления за закупуване на недвижим имот. Мнозина от вас ще открият спокойствие и хармония в отношенията си с близките.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Добрият брак е най-малко 80% добър късмет да намериш правилния човек на правилното място. Останалото е доверието.


Нанет Нюман