Секции

29 March 2024 11:53

Браво: „Карловойс“ със златен медал от престижен фестивал

Вокална група “Карловойс“ завоюва първа награда- златен медал от провелия се

Осми международен фестивал за млади изпълнители на популярна музика и танци

„Дъга над Клептуза“ във Велинград.

„Талантливите карловчета заредиха сцената с изключителна емоция, залата избухна в аполисменти от самото начало, а усмивките на жури, организатори и публика не слязоха до края на изпълнението им“- споделя ръководителката на групата Анита Илиева. „Най-малките в групата са само на 5 години и участието на такава отговорна сцена бе сериозно изпитание за тях. Децата бяха чудесни и с много жар изпълниха любими детски песни, подбрани за тях и аранжирани в песенна китка от Йордан Илиев.

В “Карловойс“ творят и израстват много карловски деца вече три години, а успехите им и изявите на градски сцени са десетки! От следващата учебна година семейството на „Карловойс“ ще се увеличи с още една група- „Карловойс-бейби“-3-5 годишни деца , след като има вече работещи „Карловойс-мини“ и „Карловойс-джуниър“. Ето какво казва в коментар в социалните мрежи певицата Тони Димитрова:

„Разкошни деца, браво на тях и браво за огромния труд на вокалният им педагог!“

Ще продължаваме напред с постоянство и много труд да възпитаваме чрез музика и да търсим красивото и доброто около нас. Ще продължаваме да радваме карловци и да прославяме града на Левски в цялата страна, а защо не и извън нея, споделя още Анита Илиева.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче