Секции

26 April 2024 02:05

Лятна академия в Хисар събира над 130 деца на обучение и забавление

Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към община Хисаря с любезното съдействие на Общински младежки клуб „Иноватор”, “Зийлот Дизайнс”-Студио за уеб и графичен дизайн от ново поколение, “Арт Център Алехандро” град Пловдив, Марияна Евстатиева, Татяна Ангелова- съдия по работа на ловни кучета, БМЧК Хисаря, СУ „Христо Смирненски“, СЕНДЪР -бюро за преводи и легализация на документи град Пловдив, Ресторант „Национал” и Хотел “Аугуста” гр. Хисаря, организира и провежда „Лятна академия за децата на Хисаря“ 2017г.

Академията отвори врати преди дни и събира много почитатели. Тя ще продължи до 28 юли. Тази година над 130 деца се обучават и забавляват с „Латино танци“, „Фотография и фотошоп“, Курс за аниматор”, „Арт работилница и Арт терапия”, „Рисувай с мен“, “Спортни умения”. Направлението спортни умения включва: “Стрелба с лък” и “Умения за оцеляване в природата”.

Децата трябва да са на възраст от 8 до 18г. Успешно завършилите ще получат удостоверения за участие в Лятната академия. Обученията ще се провеждат на открито сред природата в изнесени „класни” стаи.

Медиен партньор на събитието е Карлово ТВ.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче