Секции

26 April 2024 12:14

С прекрасна заря и невероятно огнено шоу феновете на „Левски-София“ и кметът на Карлово почетоха Апостола

В Карлово се проведе за първи път Национален патриотичен събор, посветен на 180 години от рождението на Васил Левски. Снощи пред паметника на Апостола в родния му град се събраха над 100 души-фенове на „Левски-София“. Те пристигнаха миналия ден от цялата страна, а на Беш бунар проведоха състезания по лъвски скок, забавляваха се, разгледаха забележителностите на Карлово. Обещаха, че догодина ще бъдат много повече хора и този Патриотичен събор ще се превърне в традиция.

На стадиона в подбалканския град вчера се проведе демонстративен мач между представителен отбор на ФК „Левски" София и Национална селекция от футболисти, състезаващи се в отбори, носещи името „Левски" . Състезанието завърши с равен резултат-2 на 2.

Пред паметника на Левски кметът д-р Емил Кабаиванов поднесе поздрави към родолюбивите българи и припомни великото му дело. Актьорът Янко Лозанов рецитира патриотични стихове. След това гръмна красива, мощна заря, а феновете сътвориха невероятно огнено шоу и осветиха нощно Карлово. Вижте…

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче