Секции

19 March 2024 09:25

Грозно: Майка обвинява съпруга си от Карлово, че е блудствал с дъщеричката им

Майка на 5-годишно момиченце му е подала сигнал, че 42-годишният й съпруг е блудствал с 5-годишната им дъщеричка. Мъжът е бивш полицай от Карлово. Преди години той е работил в 6 РУ в Пловдив, разбра Карлово ТВ от източници на разследването.

Тъй като майката и бащата били са в развод, на 6-и юни двамата сключили споразумение, че момиченцето ще остане да живее при бащата. Той и малката били две седмици в Карлово, където живеят родителите на мъжа. След това бащата и дъщерята се прибрали в Пловдив. На 21-и юли майката говорила с детето, според нея то е дало данни за това, че бащата е блудствал с него. Човекът е бил арестуван за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Проверяват се фактите, уточниха за Карлово ТВ от прокуратурата в Пловдив. Дали е имало въобще перверзии е под въпрос. Има съмнения, че обвинението на майката към бащата е заради развода. Има данни, че през май месец детето е страдало от вътрешни кървящи хемороиди. От прокуратурата казаха още за Карлово ТВД, че е назначена съдебно-психиатрична-психологична експертиза и съдебно-медицинска експертиза, която ще отговори на въпроса имало ли е изобщо гавра и блудство с момиченцето или иде реч за отмъщение от майката към бащата.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче