Секции

01 October 2020 07:19

ВМЗ обяви шест места за стажанти на работа в Открит изпитателен полигон

ВМЗ приема шест стажанта на работа в Открит изпитателен полигон. Това съобщи за Радио „Фокус” Пловдив Иванка Вълева, зам.-директор „Човешки ресурси” в предприятието.

Стажантите ще могат да работят като изпитател на въоръжение, военни техники и имущества. Те трябва да се обучават в Националния военен университет.

„Стажантската програма на ВМЗ като цяло е насочена към студенти, учещи в бакалавърска или магистърска степен, трети или четвърти курс, или наскоро дипломирани в ТУ, област „Машиностроене“ – електро и машинно инженерство, автоматизация и информационни технологии, машиностроене и уредостроене и ХТУ, област „Химия“ – специалности Електрохимични технологии и защита от корозия, Технология на каучука и пластмасите”, уточни Иванка Вълева. Предлаганите места за стаж на студенти са общи 32.

Те са като стажант-настройчик на ММ с ЦПУ, стажант-електроинженер, стажант-технолози, стажант-конструктори, стажант-електрончик, стажант- ръководител сектор в Техническа дирекция, стажант- инспектор, административно обслужване на персонала в отдел „Управление на човешките ресурси.

Предимство за назначаване като стажанти ползват жителите на общини Карлово и Сопот и Пловдивска област, както и деца на работници и бивши работници-пенсионери на ВМЗ. За младежи, които идват от друга област са подсигурени общежития за сметка на предприятието./Радио Фокус

Културен афиш
Изтегли си късметче