Секции

25 April 2024 22:49

Карловец се бори мъжки, за да оцелее: Да помогнем!

Здравейте, обръщам се с молба за помощ, написа притеснена съпруга до Карлово ТВ. Публикуваме зова за помощ без редакторска намеса и призоваваме всеки, кото има възможност и е съпричастен, да помогне.

Съпругът ми Петър Каламов от Карлово е диагностициран с Агресивен дифузен В-едроклетъчен Неходжкинов лимфом /вид рак на кръвта/. До септември 2016 г. премина 6 курса на химиотерапия, няколко компютърни томографа и ПЕТ Скенер. Октомври 2016г. беше най-хубавият месец - без болки, без лекари и болници, но...през ноември 2016 г. болките се завърнаха. Започнахме пак посещения по болниците и януари 2017г. претърпя операция в корема, при която извадиха голяма част от новообразувалата се туморна формация.

През месец Април 2017г. в Университетската многопрофилна болница за активно лечение „Света Анна“ - София му беше направена и операция на гръбначния стълб за изчистване на част от туморната формация и укрепване на засегнатите прешлени. Изваденият материал беше изпратен за хистологично изследване.

Резултат - ДИФУЗЕН, АГРЕСИВЕН, В-ЕДРОКЛЕТЪЧЕН НЕХОДЖКИНОВ ЛИМФОМ ОТ ТИПА DOUBLE/TRIPLE HIT. От месец Май 2017 е на лечение в УНИВЕРСИТЕТСКАТА СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО ОНКОЛОГИЯ В СОФИЯ. Премина нови 2 курса на химиотерапия и 2 курса на лъчетерапия. Изпратихме запитвания към няколко болници в Германия и Франция - очакваме оферти за продължаване на лечението в чужбина.

Всеки, който го познава знае, че няма да се предаде и ще се бори мъжки.

Подкрепете ни! https://www.facebook.com/SavePeterKalamov/

https://www.paypal.me/SavePeterKalamov

Ще съм благодарна да споделите с читателите на Karlovo.TV Натали Каламова -съпруга

Save Petar Kalamov

Дарителска банкова сметка: BG94STSA93000024568498 Титуляр: Петър Каламов

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче