Секции

03 May 2024 19:19

Христо Стоичков: И на 51 е като на 21

Живото доказателство, че в наши дни има легенди, които вдъхновяват поколения наред и са повод за всеобща национална гордост - Христо Стоичков, даде своето изключително откровено интервю за списание Umbrella Bar Magazine. Стоичков изненадва с откровението, че за него титлата "легенда" съвсем не е с най-висока стойност: "Нея съм си я изстрадал и заслужил, а съпруг, баща и дядо са ми дар от Бог и винаги ще се стремя да съм достоен за тях!

Нямам право да искам повече от това! Благословията ми не е талантът, а семейството! Благодаря на Марияна, че тази левачка не ми коства любовта ни и семейната идилия. Много компромиси е правила в името на съвместния ни живот и футбола. За пореден път ще й кажа едно огромно "благодаря", защото тайната е в нейната търпимост и отдаденост"

Относно изживяването да играеш футбол на такива мащабни мачове и то на 51 г., той казва, че за него емоцията е като на 21 и че страстта и привличането към терена никога не остаряват: "Мога само да си пожелая един ден да ви споделя какво е усещането на 70 и .."./Вестник Марица

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче