Секции

29 April 2024 01:24

Прегазилата полицай Катя Лерца се снима зад волана

Катя Лерца, която на 13 май т.г. прегази полицай до Лаута, се снима зад волана на автомобил кабрио. Шофьорката е сложила кадъра на профила си във фейсбук. Той събра одобрението на приятелите й, но възмути голяма част от пловдивчани. Хората се чудят защо Лерца си навлича обществено недоволство с този кадър.

Под снимката обаче коментарите са положителни: „Супер си”, „Ела да ме повозиш”, „Ама и си ти отива”, са написали познати на шофьорката.

Припомняме, че Лерца бе засечена да шофира след инцидента, но ще се отърве само с глоба, тъй като свидетелството й за правоуправление е отнето от прокуратурата като процесуална мярка, а не от МВР. В случай че книжката е отнета като принудителна мярка, шофирането би се водило престъпление. А когато свидетелството е иззето от прокуратурата, става дума за административно нарушение.

По казуса със смъртта на пътния полицай Делян Палазов тя е с обвинение за причинена смърт по непредпазливост. Паричната й гаранция беше намалена от 10 000 на 6000 лв./Вестник Марица

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Всеки проблем, който реша, става правило, което впоследствие ми помага да реша други проблеми.


Декарт