Новият шеф на Областната полиция пред Карлово ТВ: Няма тежка престъпност в Подбалкна, борим ало измамите и иманярите! /ВИДЕО ИНТЕРВЮ/

Новият директор на Областната дирекция на полицията в Пловдив старши комисар Атанас Илков даде едно от първите си интервюта на Карлово ТВ. С висшият служител на МВР говорихме за тежката задача, която е поел на гърба си, за многото тежки случаи, които се стовариха на главата му още от първия ден на заемането на поста, за престъпността в Карлово и Хисар, за телефонните измами в Подбалкана, за иманярските набези в Хисарско, за битовата престъпност и ужасяващия брой катастрофи напоследък. Коментирахме и недостига на полицаи по малките населени места. Какво каза в интервю пред пред медията ни старши комисар Илков, вижте във видеото на Карлово ТВ.

Старши комисар Илков е роден е на 20.12.1964 година в Пазарджик. Има завършена магистратура по право от Югозападния университет „Неофит Рилски” в Благоевград. Специализирал е в международните академии по правоприлагане в Будапеща и Розуел, Ню Мексико. В системата на Министерството на вътрешните работи е от 20 години – в РДВР-Пазарджик (1987-1999), в Криминална полиция (1999 – 2009), като началник сектор „Оперативно обслужване на местата за лишаване на свобода“ (2009- 2012), началник на сектор в ДНСП, началник на отдел “Криминална полиция” към ГДКП (2014-2015). През месец юли 2016 г. е назначен като началник на отдел “Криминална полиция” при ОДМВР – Пловдив.

 

Новини от региона:

Изложба на израелски открития е подредена в Карловската галерия (видео)

Увеличава се броят на доброволците на Български червен кръст в региона

Карловски ученици с вечер под надслов „Апостола - близък и далечен“

Книги за военната история дари министър Красимир Каракачанов

Интерактивна табела, посветена на Васил Левски, бе открита в Куртово на Сирни Заговезни

Поклон, Апостоле!

На Сирни Заговезни кметът Дойнов поведе кукерите от „Сопотските чичовци“

Още...

Днес Ви питаме:

Пазим ли новите детски площадки?

Благодарим Ви за гласуването

 
Културен афиш
Изтегли си късметче
Начало
Политика
Криминални
Икономика
Общество
Здраве
Култура
Спорт
Любопитно
Галерия
Актуално
Моят обектив
Откровено с
Изкуство и традиции
Вива академия
Спортен кадър
Справочник
Културен афиш
Времето
Камера на живо
Гледай сега
За нас
Контакти
Архив

Величието на победата се измерва със степента на трудността й.


Монтен