Глас народен, глас божи.


Омир

Новият шеф на Областната полиция пред Карлово ТВ: Няма тежка престъпност в Подбалкна, борим ало измамите и иманярите! /ВИДЕО ИНТЕРВЮ/

Новият директор на Областната дирекция на полицията в Пловдив старши комисар Атанас Илков даде едно от първите си интервюта на Карлово ТВ. С висшият служител на МВР говорихме за тежката задача, която е поел на гърба си, за многото тежки случаи, които се стовариха на главата му още от първия ден на заемането на поста, за престъпността в Карлово и Хисар, за телефонните измами в Подбалкана, за иманярските набези в Хисарско, за битовата престъпност и ужасяващия брой катастрофи напоследък. Коментирахме и недостига на полицаи по малките населени места. Какво каза в интервю пред пред медията ни старши комисар Илков, вижте във видеото на Карлово ТВ.

Старши комисар Илков е роден е на 20.12.1964 година в Пазарджик. Има завършена магистратура по право от Югозападния университет „Неофит Рилски” в Благоевград. Специализирал е в международните академии по правоприлагане в Будапеща и Розуел, Ню Мексико. В системата на Министерството на вътрешните работи е от 20 години – в РДВР-Пазарджик (1987-1999), в Криминална полиция (1999 – 2009), като началник сектор „Оперативно обслужване на местата за лишаване на свобода“ (2009- 2012), началник на сектор в ДНСП, началник на отдел “Криминална полиция” към ГДКП (2014-2015). През месец юли 2016 г. е назначен като началник на отдел “Криминална полиция” при ОДМВР – Пловдив.

 

Новини от региона:

Ад край Долна махала: Запали се камион с бутилки метан!/СНИМКА/

Дългоочакваният ремонт на пътя Карлово-Дъбене-Войнягово-Климент ще започне преди края на есента

Хисарчанин задигал цяла година метални профили от почивна станция в курорта

Заловиха пиян водач от Ведраре, карловец пък шофира дрогиран

В Хисарския квартал Момина баня празнуваха 90 години читалище и първи народен събор(ВИДЕО)

Три карловски села без вода заради аварии

Карловските футболисти загубиха мача от ФК Евроколеж

Още...

Днес Ви питаме:

Можете ли да си позволите почивка на море това лято?

Да

Не

Нямам мнение

 
Културен афиш
Изтегли си късметче
Начало
Политика
Криминални
Икономика
Здраве
Култура
Спорт
Любопитно
Галерия
Актуално
Моят обектив
Откровено с
Изкуство и традиции
Вива академия
Спортен кадър
Справочник
Културен афиш
Камера на живо
Гледай сега
За нас
Контакти
Архив