Важно: Ето къде ще отиват парите, събрани от платената зона в Карлово(ВИДЕО)

След публикуваното вчера в Карлово ТВ видео за платената синя зона и хилядите прочитания, множеството коментари-и отрицателни, и положителни, след стотиците зададени въпроси въпроси, днес екипът ни отново разговаря с изпълняващия длъжността кмет на община Карлово и със служителя, който отговаря за синята зона.

Антон Минев и Александър Маринов отговориха чрез нас на част от въпросите на читателите на Карлово ТВ. Платената зона в града ще се увеличи, ще се въведе ред в движението, ще има приходи за общинската хазна. Стана ясно още, че сумата, събрана в първия ден от нововъведението е задоволителна.

Попитахме къде ще отиват парите от синята зона. Тези средства са целеви и ще бъдат влагани в маркировката на пътищата в града, за нови пътни знаци, ще бъде направена детска площадка за обучение на правилата за движение по пътищата, която ще ползват всички деца на Карлово, заяви Минев.

Припомняме, че от днес в центъра на Карлово има синя-платена зона. На улиците "Петко Събев", "Цар Симеон" и в района пред общината са поставени паркоматни устройства. В тях желаещите да паркират в центъра могат да пускат монети от по 1 лев за час, другият начин за плащане е чрез СМС на 13335 с номера на автомобила, което струва 1.20 лева с ДДС.

 

Днес Ви питаме:

Пазим ли новите детски площадки?

Да

Не

Нямам мнение

 
Културен афиш
Изтегли си късметче
Начало
Политика
Криминални
Икономика
Общество
Здраве
Култура
Спорт
Любопитно
Галерия
Актуално
Моят обектив
Откровено с
Изкуство и традиции
Вива академия
Спортен кадър
Справочник
Културен афиш
Времето
Камера на живо
Гледай сега
За нас
Контакти
Архив

Завистта е враг на щастливите.


Епиктет