Секции

30 April 2024 20:42

Доган: Не се занимавайте с мен!

Защо ме забъркват във всички проблеми на държавата, от пет години аз не съм в реалната политика, казва почетният председател на ДПС Ахмед Доган в интервю на Валерия Велева за Епицентър.бг в отговор на въпрос дали знае за готвено разследване срещу него и за евентуален негов арест.

Подобни твърдения се появиха напоследък в медии след съобщенията за отнет допуск до класифицирана информация на зам.-председателя на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства Георги Гатев. Днес в интервю за NOVA председателят на бюрото Бойко Рашков потвърди, че Гатев е избран на този пост по предложение на ДПС.

"Кой ги измисля тези работи? За какво да ме арестуват? За какво да ме разследват? Няма новини през лятото! Дайте им новини!", казва Доган.

Не се занимавайте с мен!, казва още той.

Като невярни определя Доган и твърдения за разногласия между него и депутата от ДПС Делян Пеевски. "И това не е вярно, както всичко, което напоследък се пише за мен!". На въпроса - възможно ли е "аферата "Георги Гатев" да е удар на Пеевски срещу Доган", почетният председател на ДПС буквално се изсмя и заяви, че искрено се забавлява с тези конспиративни теории, с които се пълнят медиите в лятната жега, посочва изданието./Вести БГ

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Ако да помечтаеш малко е опасно, лекарството за това не е да мечтаеш по-малко, а повече. Мечтай през цялото време.


Марсел Пруст