Секции

27 April 2024 02:05

Карловските футболисти загубиха мача от ФК Евроколеж

Отборите на ФК “Евроколеж” – Пловдив и ОФК “Левски Карлово” играха вчера при 35 градусова жега в среща от 2 кръг на Трета футболна лига – Югоизточна зона пред около 100 зрители на спортната база в с. Оризари. Срещата завърши при резултат 2 :1 за ФК “Евроколеж” и ще се запомни с грубата игра на домакините, неадекватното съдийство на Рюстем Карагерен и слабата игра на нашият отбор.

Рюстем Карагерен показа 1 червен и десет жълти картона. В 35 мин. той основателно отстрани от игра след втори жълт картон Серафим Михайлов от състава на домакините.След като бе брутално заплашван, блъскан и обиждан от домакините, съдията тотално започна да ги подкрепя.

В 38 мин. бе отсъдена дузпа за “Евроколеж”, но Георги Куртев не уцели вратата. В 57 мин. резултата бе открит от ъглов удар, изпълнен от Тодор Тимонов, като вратарят Цветан Тодоров бе брутално бутнат в наказателното поле. Въпреки бурните протести на гостите, съдията Карагерен призна гола.

В 67 мин. отново Тодор Тимонов след колективна грека на нашата отбрана отбеляза гол от много малък ъгъл. До края на срещата въпреки осъществения хаотичен натиск от нашия отбор, до пълен обрат не се стигна.

Следващата среща на отбора на ОФК “ЛЕВСКИ КАРЛОВО” е в неделя – 27 август от 18,00 ч. на стадион “Васил Левски” в Карлово с отбора на “Арда” – Кърджали – лидер в групата.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче