Секции

18 April 2024 17:10

Майката на арестувания за убийство ученик: Синът ми е страхлив

Майката на 15-годишния ученик Иван, който беше арестуван за смъртта на 11-годишно момиче в Бургас, не вярва, че синът ѝ е способен на убийство.

„Иван не е агресивен, не може да борави с нож. Не мога да си го обясня. Детето е играло пред блока, не ходи на други места, защото го е страх”, разказа Донка Иванова, цитирана от Нова телевизия.

Бургаския окръжен съд реши, че момчето ще остане за постоянно в ареста. Майка му обаче е убедена, че мястото му не е там: „Детето ми е без вина в ареста. Лъжа е, че е носил нож.

До момента Донка не се е виждала със сина си, тъй като не са я допуснали да разговаря с него. „Искам да се намери истинския убиец. Синът ми е страхлив, ако го ударят, ще даде и другата буза”, каза тя.

Майката заяви, че съчувства на родителите на убитото момиченце и е категорична, че ако синът ѝ е виновен, трябва да си понесе последствията, но не смята, че той е убиецът.

Във вторник стана ясно, че убитото момиче имало 3 хил. приятели в социалната мрежа „Фейсбук“, така се запознала и с Иван, а говорителят на прокуратурата заяви, че ученичката водела двойнствен живот./Вестник Марица

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче