Секции

25 April 2024 07:09

След словестна битка в карловския парламент д-р Пелев остава управител на болницата(ВИДЕО)

С 14 гласа за 4 против и 7 въздържали се докладната за освобождаването управителя на МБАЛ "Д-р Киро Попов" д-р Христо Пелев бе приета. Шефът на болницата обаче остава на поста си, въпреки, че председателят на ОбС Карлово поиска главата му.

Разгорещени страсти и взаимни упреци си отправиха от трибуната кметът на общината д-р Емил Кабаиванов и общински съветници. Градоначалникът се обърна към червения съветник Пламен Славов с думите: "С политика болни не се лекуват". Кабаиванов заяви още, че за кратък период от време ще предложи нови мерки за оздравявне на болницата.

Той е получил уверение от здравния министър, че ВМЗ ще закупи 4 апарата за хемодиализа, тъй като здравното заведение се използва и от работници на оръжейниците.

Теодор Шойлеков изтъкна мотивите си за искане на освобождаването на д-р Пелев. От своя страна началникът на болницата реагира веднага и отхвърли всички обвинения. Още вижте във видеото на Карлово ТВ...

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Велики са тези, които разбират, че духовното е по-могъщо от каквато и да е материална сила, и, че мисълта управлява света.


Емерсън