Секции

28 April 2024 12:05

6-годишното дете гръмнало Наско с Глог, излезе СНИМКА на убития!

Окръжна прокуратура-Пазарджик наблюдава досъдебно производство срещу неизвестен извършител, за това че на 1 септември 2017 г. е причинил смъртта на Наско Тонкев, на 47 г., поради немарливо изпълнение на правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност-боравене с огнестрелно оръжие.

Разследването е започнало с първо действие - оглед на местопроизшествието. Установено е, че на 1 септември 2017 г., в пазарджишкото село Виноградец, 6-годишно дете е произвело изстрел с пистолет, марка „Глог“, от което е настъпила смъртта на Наско Тонкев.

Към момента се провеждат разпити на всички лица, присъствали на инцидента. С оглед на възрастта, на по-късен етап, детето ще бъде разпитано в специална „Синя стая“, в която се провеждат разпити на малолетни пред съдия, със задължителното присъствие на психолог.

Към момента няма привлечени обвиняеми, няма взета мярка за неотклонение. Предстои назначаването на съдебно-медицинска, балистична и комплексна психологическа експертизи, както и други процесуално-следствени действия. Изяснява се как оръжието е попаднало в ръцете на 6-годишното дете./БЛИЦ

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче