Секции

24 April 2024 01:46

Няма край: Мъже от Карлово и Хисарско отново шофират пияни

Петима пияни водачи са били задържани за срок до 24 часа при полицейски проверки вчера в областта.

При работа по безопасност на движението, за времето между 4.50 часа и 5.30 часа, служителите на реда в Асеновград заловили двама жители, на 52 и 19 години. По-възрастният управлявал лек автомобил “Мерцедес” с концентрация на алкохол в кръвта 1,24 промила, а младежът бил седнал зад волана на лек автомобил “Ауди” с 1,93 промила.

Минути преди 9 часа колегите им от РУ – Труд установили, че край село Войводиново на главен път Пловдив – Стара Загора 40-годишен шофьор от Царацово се е качил в товарен автомобил “Мерцедес” с 1,38 промила.

В 9.40 часа екип на РУ – Хисаря посетил сигнал за катастрофа с материални щети в село Старосел, където се сблъскали лек автомобил “Мазда” и лек автомобил “Ауди”. Тестът с дрегер показал, че 53-годишен пловдивчанин, водач на първата кола, е под въздействието на спиртни напитки – 1,89 промила.

Същата вечер към 22 часа в Карлово да шофира лек автомобил “Фолксваген” с 1,95 промила бил хванат 17-годишен младеж от града. Срещу всички извършители са образувани бързи производства.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Има два начина да живееш живота си. Единият е като мислиш, че няма чудеса, а другият – че всяко нещо е чудо.


Алберт Айнщайн