Секции

20 April 2024 03:57

Община Карлово се включи в инициативата Да изчистим България заедно

Община Карлово за поредна година се включи в инициативата на БТВ „Да изчистим България заедно“, като организира служителите от администрацията да почистят определени райони в града. За целта бяха осигурени чували и ръкавици, а събраните отпадъци бяха извозени до регионалното депо. По време на инициативата бяха почистени: парк „Бешбунар“, административната сграда и двора на община Карлово, парка пред паметника на Петър Димков, района около Стара река – от моста при парк „Водопад“ до моста на ул. „Стара планина“ и от моста на ул. „Стара планина“ до моста на ул. „Христо Генков“, парка на ул. „Водопад“, парка пред НМ „Васил Левски“ и градинката на ул. „Иван Вазов“ (южно от пазара).

Община Карлово благодари на служителите на Първа инвестиционна банка, които също се включиха в инициативата и почистиха района около банката, както и на служителите от 61-ва Стрямска механизирана бригада, които почистиха района около бригадата и ул. „Ген. Карцов“. За кметствата в общината също е направена организация, като са осигурени чували и ръкавици за всяко населено място.

Призоваваме гражданите на община Карлово да проявят самоинициатива и да почистят прилежащите територии около домовете си и междублоковите пространства.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче