Секции

20 April 2024 18:05

Служителка на община Карлово се хвърли от 10-я етаж

Общинска служителка от Карлово, изпаднала в депресия, е скочила от 10-ия етаж, разбра Карлово ТВ от разследващи. 58-годишната хигиенистка в община Карлово Василка Учкунова се е хвърлила днес от 10-ия етаж на блока, в който живее. През последния месец тя е била в болнични и по данни на нейни колеги, които коментираха пред Карлово ТВ, жената е била в дълбока депресия.

Мъчили са я и болести, и безпаричие. Учкунова има син от първия си брак, който живее в съседното село Васил Левски. От втория си брак жената нямала деца, била вдовица. По време на депресията се появили поведенчески и психически проблеми. Била е доста агресивна, разказаха пред Карлово ТВ нейни колеги, които са потресени от крайното решение на самоубийцата.

Все още няма яснота дали Василка Учкунова е оставила предсмъртно писмо. В момента полиция, прокуратура и представител на общината влизат на оглед в жилището й. То е заключено. Няма данни за насилствена смърт. Жената, която живеела сама, е заключила апартамента отвътре и тази сутрин е скочила. Карлово ТВ изказва съболезнования на близките.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче