Секции

04 May 2024 10:26

Ексклузивно в Карлово ТВ: Хисарските криминалисти заловиха врачката, измамила жена с 16 бона\СНИМКА\

Митка Люцканова е била арестувана от криминалистите от РУ Хисар. В момента 25-годишната сръбска циганка е в зандана с обвинение за кражба и измама. Както Карлово ТВ съобщи, Митка завлече 68-годишната Мария Б. от село Житница с 16 бона. Ромката поискала чаша вода от наивната жена. После казала, че над дома й тегне черна магия и няма да се оженят внуците й. Единият от тях щял да бъде върнат в ковчег от чужбина.

По настояване на гледачката, която се заела да развали тегобата над фамилията, Мария дала 16 хиляди лева на ромката, защото иначе магията нямало как да се развали. Били увити в престилка, жертвата трябвало да ги стиска силно един час, без да ги пуска. Отишли до реката да хвърлят магията, именно тогава ромката заменила парите с вестници и си тръгнала.

При претърсването в дома на Митка не са открити парите. Тя не се признава за виновна, но е разпозната и от Мария, и от комшийката й, която я видяла да влиза в дома в Житница. Парите са на сина на жената, който се занимава с бизнес. Циганката е била закопчана в село Мененкьово, където живее с цялата си рода. Тези роми са известни с ловките си ръце и се продават в целия свят именно за крупни кражби и измами. Носят огромни печалби на фамилиите си, обясниха пред Карлово ТВ разследващи.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Задачата на живота не е в това да бъдеш на страната на мнозинството, а в това да живееш съгласно вътрешни, създадени от самия теб закони.


Марк Аврелий