Секции

29 March 2024 03:25

Синята зона на пазара в Карлово вече е факт

От 8.00 часа на 15-ти септември община Карлово въведе зона за платено паркиране на паркинг “Зеленият блок" - кръстовището на улиците "Ген. Карцов" и "Ген. Вл. Заимов", непосредствено до светофара на Общински пазар Карлово. Цената за паркиране в зоната е 1 лев на час при заплащане чрез паркомат или 1,20 лева с ДДС при заплащане с SMS на номер 13335. Платеното паркиране ще бъде за времето от 8.00 до 17.00 часа всеки работен ден. На нарушителите ще бъдат поставяни скоби.

Както Карлово ТВ подробно съобщи, преди синята зона на пазара, такава беше въведена пред сградата на местната власт. Според служителите, ангажирани да следят за реда, шофьорите спазват закона и няма драстични нарушения.

С въвеждане на зона за платено паркиране община Карлово цели създаване на ред и организация по отношение на паркирането в най-натоварените части на града, което се надяваме да бъде в интерес на гражданите.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Всяка една монета има две лица и не можеш да подбираш коя харесваш - те са заедно; същото е в живота - ако не можеш да се оправяш с трудните моменти, няма да имаш и приятни.


Хорхе Букай