Секции

29 March 2024 07:40

Доброто е живо: Съпричастни с болката на Милен препълниха карловското читалище, събраха над 5 хиляди лева(ВИДЕО)

Когато светът ти се срине…И те сполети неочакваното…Когато загубиш надежда…Тогава на помощ идват приятелите. Милен Гусев от Дъбене се нуждае от 50 хиляди лева, за да бъде спешно опериран в чужбина. Иначе може да се случи най-лошото. Младият мъж страда от старо счупване на бедрена кост.

Има усложнения и раната не може да се калцира. За сега усложненията са само на крака, ако обхванат цялото тяло, ще настъпи трагедия. Милен получава безусловна подкрепа от съпругата си Таня.

Милен и Таня ще заминат за Кайро през октомври и ще стоят между 5 и 7 месеца, а когато се върне, мъжът ще е напълно здрав, лекарите гарантират това. Освен необходимите 50 хиляди лева за сложната операция, трябва да има средства и за престоя на болния и съпругата му в чужбина.

Инициативни хора от Дъбене не спират да събират средства за лечението на Милен. Миналата вечер в читалището в Карлово се стекоха стотици, препълниха залата, разплакаха и Милен, и съпругата му с подкрепата, която декларираха.

Самодейците от Дъбене, групи от Карловско и малки таланти от региона изнесоха прекрасен концерт, публиката не спря да аплодира изпълнителите. Любимата на поколения фолклорна журналистка Галя Асенова представяше един по един самодейците, които с огромно желание се включиха в каузата „За Милен…За добро“.

Още в началото на концерта всички билети бяха изкупени, а хората пускаха в пъти повече пари, от колкото струваше билета. Така в края на вечерта се събраха 5 560 лева.

До момента с помощта на добри хора има вече в наличност общо около 36 хиляди лева. Необходими са още пари. Нека бъдем хора, нека помогнем да Милен отново да се усмихне, да бъде пълноценен човек, за да може да се грижи за семейството си.

Всеки, който иска да помогне, може да го направи чрез ДАРИТЕЛСКИТЕ КУТИИ, разпространени в цялата община Карлово и в с. Стряма, с PayPal или чрез

НАБИРАТЕЛНАТА СМЕТКА:

IBAN: BG65IORT80487088662000

Титуляр: МИЛЕН ВАСИЛЕВ ГУСЕВ

BIC: IORTBGSF

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче